Je bent op zoek. Want er is iets waar jij verder mee wil komen. En zo ben jij nu hier. Op mijn website. 

Misschien wil jij je in iets ontwikkelen. Het kan ook zijn dat je ergens in vast loopt. Je wil iets in je leven veranderen maar het lukt je niet. Van binnen is er iets waar je maar geen grip op krijgt. Je voelt wel aan dat die grip nodig is om verder te komen. Maar hoe doe je dat?

Ik ben Henk Reijn, 53 jaar, woonachtig in Veenendaal. Ik hou ontzettend van mijn werk als coach. Al jaren doe ik niets liever dan mensen begeleiden en ze tot bloei zien komen.

Zelf ben ik ook door processen heen gegaan. Ik ben van een flinke burn-out hersteld. Dat was een moeilijke maar ook een leerzame tijd! Voor mij was het ook belangrijk om te ontdekken waar ik zelf herstel nodig heb. Ook waar ik los mag komen van oude patronen. Ik leer nu steeds meer luisteren naar mijn gevoel en mijn lichaam. Dat levert veel op! ik merk dat ik door mijn eigen processen beter kan aansluiten bij de cliënt.

Ik heb jaren ervaring in het begeleiden van mensen. Veel van die ervaring heb ik opgedaan in de kerk.  Na een opleiding tot Christelijke integratieve coach bij Groundwork, volg ik daar nu de opleiding tot Christelijke integratieve therapeut. Heb je het gevoel dat je hulp nodig hebt, maak dan een afspraak. Je zult je snel op je gemak voelen en dan kunnen we samen kijken hoe jij het beste verder kunt komen!

 

Tel: 06-47491656

Email: henkreijn@link-up-coaching.nl

 

BELANGRIJKE INFORMATIE IVM HET CORONAVIRUS!

In deze tijd is het houden van 1,5 meter afstand heel belangrijk. In mijn praktijk houd ik daar ook rekening mee. Je kunt met mij contact hebben via de telefoon, een videocall maar ook een afspraak maken in mijn praktijk aan huis. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Hieronder vind je de mogelijkheden:

* telefonisch contact. Dat kan een eenmalig contact zijn maar je kunt mij ook vaker op deze manier spreken. Deze manier van contact heeft wel zijn beperkingen. We zien elkaar bijv niet. Toch kan zo'n contact je al veel opleveren.

* Videocall. We kunnen eventueel ook afspreken dmv beeldbellen (Zoom). Dan zijn de mogelijkheden van begeleiding al veel groter. 

* In de praktijk. We kunnen elkaar ook ontmoeten in de praktijk. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden:

Verbinding

 

Dit is dus wat je bij mij kunt verwachten: de puzzelstukjes komen in je leven weer in verbinding. Verbinding is bij mij het sleutelwoord. Vandaar Link-Up!

Een gebrek aan verbinding maakt dat je op sommige gebieden van je leven weinig keuzevrijheid ervaart. Je leeft daar dan vanuit angst, boosheid, irritaties of onmacht. Soms lukt het om lange tijd te leven zonder die verbinding. Je volgt je ambities of bent in een dagelijks gevecht gewikkeld om te overleven. Totdat je daarin vastloopt of merkt dat je geen of weinig contact hebt met je gevoel.

In verbinding zijn maakt het leven een stuk mooier. Alles krijgt kleur en jij kunt in je kracht staan. Mensen die ik mocht begeleiden zeggen dat ook: 'ik heb weer rust in mijn hoofd. Ik kan beter in contact leven met mijzelf. Ik voel mij een vollediger mens'.  Door verbinding kun je weer stralen!