Coaching

Mensen die bij mij coaching hebben gekregen, ervaren dat ieder weer anders. Maar er zijn ook sterke overeenkomsten. Dan gebruiken ze woorden als fijngevoeligheid, rust, er mogen zijn, humor, professionaliteit, warmte. Je kunt bij mij terecht voor:

~ stress/burn-out klachten

~ paniekaanvallen of angsten

~ identiteit, wie ben ik?

~ vaardigheden, wat kan ik?

~ depressiviteit

~ onrust

~ het overzicht kwijt zijn

~ vastlopen op je werk

Ook als je op spiritueel gebied vastgelopen bent, wil ik je graag begeleiden. Dan zal ik je niet mijn spiritualiteit opdringen, maar met jou zoeken naar wat bij jou past en waar jij verder mee kunt komen. 

Therapie

Je kunt bij mij ook terecht voor therapie. De integratieve therapie is een vorm van psychotherapie. Integratief betekent dan: therapie op jouw maat! Ik kan putten uit allerlei benaderingen om jou een therapie te bieden die precies aansluit bij wat jij nodig hebt.

Een traject in therapie duurt 15 - 20 afspraken. Dat kan soms ook korter zijn, maar dat hangt af van waar je therapie voor wilt volgen en hoe snel de voortgang verloopt. Ik ben nog in opleiding bij Groundwork. Het zal voor kunnen komen dat ik de sessies opneem voor supervisie. Jouw privacy is daarbij uiteraard gewaarborgd!

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Bij coaching zullen we tijdens de eerste afspraak na een eerste kennismaking, jouw hulpvraag zo concreet mogelijk in beeld brengen. Van daaruit bespreken we wat jij wilt bereiken en hoe coaching je dichter bij je doelen kan brengen. Tijdens het traject dat volgt zullen we jouw doelen volgen. Meestal duurt zo'n traject bij mij tussen de 5 en 8 afspraken.

Als je bij mij therapie gaat volgen, is de eerste afspraak hetzelfde. We maken eerst kennis en kijken of er een klik is. Ook bespreken we jouw hulpvraag en hoe de therapie jouw verder kan helpen. Voor de intake neem ik twee afspraken de tijd om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Dan maak ik een behandelplan die ik met jou bespreek. Dan gaan we aan de slag! Een therapietraject kan 15-20 afspraken in beslag nemen.

Mijn sleutelwoord is verbinding. Veel problemen in ons leven komen door een gebrek aan verbinding. Het herstel van verbinding zal jou echt verder brengen.

De antwoorden liggen niet buiten jezelf, maar in jezelf. Vandaar dat je bij mij kunt verwachten dat we het herstel van verbinding vooral in jouw binnenwereld zullen zoeken. Daarbij geef jij altijd jouw grenzen aan die ik altijd zal respecteren! 

Je wordt tijdens het traject gestimuleerd te ontdekken wat je raakt en inspireerd. Je zet gedachten om in concrete handelingen. Je komt in actie. Je gaat stappen zetten om je doelen te bereiken. Je wordt ook uitgedaagd om van 'denken' naar 'voelen' te gaan. 

Het is minstens zo belangrijk te ervaren of het klikt met je coach. Heb je het gevoel in goede handen te zijn? Als er geen klik is, nemen we gewoon weer afscheid van elkaar. Het intakegesprek zal dan kosteloos zijn.

 

 

Tarieven

Een consult duurt één uur. De intake duurt meestal iets langer.

Ik hanteer de volgende tarieven:

Voor een consult coaching reken ik 72,-

Voor een consult therapie reken ik 52,-

 

Boekentip

Ik kan veranderen

elf stappen naar innerlijke heling en groei

 

Michelle van Dusseldorp neemt de lezer mee op een zoektocht naar verbogen motieven, weggestopte emoties en onbewuste drijfveren. Ze laat zien hoe je door zelfinzicht, zelfaanvaarding en het toepassen van christelijke principes kan komen tot innerlijke genezing en geestelijke volwassenheid.