Voor wie?

Mensen die bij mij coaching hebben gekregen, ervaren dat ieder weer anders. Maar er zijn ook sterke overeenkomsten. Dan gebruiken ze woorden als fijngevoeligheid, rust, er mogen zijn, humor, professionaliteit, warmte. Je kunt bij mij terecht voor:

~ stress/burn-out klachten

~ paniekaanvallen of angsten

~ identiteit, wie ben ik?

~ vaardigheden, wat kan ik?

~ depressiviteit

~ onrust

~ het overzicht kwijt zijn

~ vastlopen op je werk

Ook als je op spiritueel gebied vastgelopen bent, wil ik je graag begeleiden. Dan zal ik je niet mijn spiritualiteit opdringen, maar met jou zoeken naar wat bij jou past en waar jij verder mee kunt komen. 

Werkwijze

Hoe ga ik te werk? Tijdens de eerste afspraak zullen we na een eerste kennismaking, jouw hulpvraag zo concreet mogelijk in beeld brengen. Van daaruit bespreken we wat jij wilt bereiken en hoe coaching je dichter bij je doelen kan brengen. Tijdens het traject dat volgt zullen we jouw doelen volgen. Meestal duurt zo'n traject bij mij tussen de 5 en 8 afspraken.

Mijn sleutelwoord is verbinding. Veel problemen in ons leven komen door een gebrek aan verbinding. Het herstel van verbinding zal jou genezing en herstel brengen.

De antwoorden liggen niet buiten jezelf, maar in jezelf. Vandaar dat je bij mij kunt verwachten dat we het herstel van verbinding vooral in jouw binnenwereld zullen zoeken. Daarbij geef jij altijd jouw grenzen aan die ik altijd zal respecteren! 

Je wordt tijdens het traject gestimuleerd te ontdekken wat je raakt en inspireerd. Je zet gedachten om in concrete handelingen. Je komt in actie. Je gaat stappen zetten om je doelen te bereiken. Je wordt ook uitgedaagd om van 'denken' naar 'voelen' te gaan. 

Het is minstens zo belangrijk te ervaren of het klikt met je coach. Heb je het gevoel in goede handen te zijn? Als er geen klik is, nemen we gewoon weer afscheid van elkaar. Het intakegesprek zal dan kosteloos zijn.

 

 

Tarief

Een consult duurt één uur. De intake kan iets langer duren.

Voor een consult reken ik 72,-

Wat ik heel belangrijk vind, is dat de betaling van de coaching nooit een belemmering mag zijn om hulp van mij te krijgen. Daar komen we vast wel uit.

Boekentip

Ik kan veranderen

elf stappen naar innerlijke heling en groei

 

Michelle van Dusseldorp neemt de lezer mee op een zoektocht naar verbogen motieven, weggestopte emoties en onbewuste drijfveren. Ze laat zien hoe je door zelfinzicht, zelfaanvaarding en het toepassen van christelijke principes kan komen tot innerlijke genezing en geestelijke volwassenheid.