Ervaringen

Veel belangrijker dan mijn CV en ervaringen, zijn de ervaringen van de mensen die ik mocht begeleiden. Zij kunnen je vertellen dat zij bij mij ruimte en aanvaarding hebben ervaren. Fijngevoeligheid en professionaliteit. Verbinding die hen hielp om zelf ook weer in verbinding te komen met zichzelf, met anderen, met God. Ze kregen hun vitaliteit weer terug. Gingen stappen zetten die ze eerder niet durfden zetten. Kwamen opnieuw tot ontwikkeling en bloei. Bij mij word je niet aan het lijntje gehouden. Ik begeleid je nooit langer dan nodig is. Maar ook zolang als jij het nodig hebt. En ben je bij mij niet aan het juiste adres, dan zal ik je helpen dat juiste adres wel te vinden.

Hieronder vind je wat ervaringen van mensen die ik heb begeleid.

"Dankzij Henk heb ik geleerd om met een afstand naar mijzelf te kijken en zo de regie over te nemen over mijn faalangst. Hierdoor ben ik vol zelfvertrouwen mijn nieuwe baan ingestapt en heb het hier erg naar mijn zin!"

 

 

“De coaching die ik van Henk heb gekregen kan ik samenvatten in een paar woorden: betrokken, meeverend waar het kan en standvastig waar nodig, relaxte sfeer, verbinding, oprecht en eerlijk.”

Vrouw, 44 jaar

 

 

Na wat drempels te hebben genomen, die zijn er toch als je hulp zoekt, ben ik bij Henk terecht gekomen. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik dat gedaan heb. Henk is een hele lieve, warme man die veel liefde in zijn hart heeft en zorgt voor een ontspannen en veilige sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Voor het eerst had ik het gevoel dat iemand me echt begreep en dat is een bijzondere ervaring. De chaos in mijn hoofd heeft plaats gemaakt voor rust en blijdschap en het belangrijkste; ik heb Jezus teruggevonden in mijn hart.

Vrouw, 44 jaar